Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hitta och redigera

Se alla assignments på kursen

Välj "Assignments" och "List" i vänstermenyn. Listan är förfiltrerad på att bara visa de uppgifter som du är uppsatt som bedömare på. För att visa en fullständig lista över kursens assignment behöver du ändra filtret till "Any Evaluator". Detta gäller även om du har skapat ett nytt kurstillfälle och kopierat över assignment från föregående termin, eftersom bedömningsuppdrag inte följer med vid kurskopiering. 

Skärmavbild

Redigera ett assignment

För att redigera ett assignment går du till "Assignments" och under "List" väljer du den aktuella uppgiften. 

Om uppgiften är sparad som ett utkast kommer du direkt tillbaka till inställningarna.

Om uppgiften är publicerad presenteras istället en översikt över studenterna och eventuella inlämningar. Välj "Edit assignment" i högermenyn för att redigera uppgiften. 

Observera att inlämningsfältet (under "Public view") kan redigeras fram tills dess att första studenten gjort en inlämning. Bedömningsfälten (under "Admin view") kan redigeras fram tills dess att den första bedömningen gjorts.

Skärmavbild edit assignment