Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Se deadlines

Det är viktigt att hålla reda på deadlines för olika uppgifter. Även om det vanligtvis är möjligt att ladda upp i en assignment även efter deadline så är det inte säkert att det som laddats upp för sent kan räknas in i t.ex en betygsbedömning. Därför måste du alltid hålla dig uppdaterad kring vad som gäller för just din kurs ochdina assignments. Om du är osäker så är det examinatorn på kursen som kan de detaljerna.

Datum

När du går in i en lista över assignments så finns det för varje assignment uppgift om deadline. Antingen står det ett datum eller så är fältet tomt. Om fältet är tomt kan det ändå finns en deadline som är angiven på annat sätt, t.ex inne i instruktionerna till en assignment, på kursens lärplattform elller liknande.

I exemplet nedan finns det en angiven deadline (Due date) för tre assignments och saknas för två.

sida med lista över assignments. Skärmdump.

Klockslag

För att se exakt klockslag behöver du gå in i assignment. Du gör det genom att klicka på raden. När du kommit in i assignment har du en ruta till höger med titeln 'My submission'. Där hittar du uppgifter om exakt deadline med klockslag.

 

bild som visar deadline för assignment. Skärmdump
Om deadline inte har varit är texten svart.
ruta på webbsidan som visar deadline exakt. Skärmdump.
Om deadline har passerat är texten röd