Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Till dig som är klinisk handledare

Här har vi samlat material och information till dig som möter våra studenter under VFU/ViL-placeringar. Du kommer framför allt att arbeta med digitala formulär.

Digitala formulär

I din roll som klinisk handledare för studenter vid Medicinska fakulteten kommer du att dokumentera dina observationer av studenten och ge återkoppling via digitala formulär i QPS. Läs mer om hur det går till här. 

Vi har också gjort en film om hur du som klinisk handledare, tillsammans med en student, fyller i formulär i QPS. Se filmen här.

Varför QPS?

På medicinska fakulteten används QPS som ett verktyg för systematisk bedömning och återkoppling, examination och kvalitetssäkring av utbildningarna. Läs mer om QPS här.

Är du intresserad av att läsa mer om handledning? Nedan hittar du länkar till hemsidan kliniskhandledning.se. Där kan du som klinisk handledare hitta tips och stöd för din handledning. 

Tips och stöd för handlednings- och återkopplingssamtal

Instrument för bedömning och återkoppling 

Tack!

Stort tack för att du handleder och ger återkoppling till våra studenter. Det är mycket viktigt för utbildningen och studenterna!